На Донеччині водій протаранив автівкою зупинку: загинула жінка

На Донеччині водій протаранив автівкою зупинку: загинула жінка

Візуальний огляд вказує те, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння

У Костянтинівці водій вбив жінку на зупинці, ще одна травмована

Сьогодні вранці у Донецькій області водій автомобілю вилетів за межі проїжджої частини та збив двох жінок, які стояли на зупинці громадського транспорту. Жертвою стала 63-річна пенсіонерка. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

За попередніми даними, близько 5.00 у Костянтинівці напроти будинку 4 по вулиці Громова 25-річний водій автомобілю Honda не впорався з керуванням та врізався у торгівельний павільйон. Від удару у перешкоду автівку занесло, і під колесами машини-вбивці опинилися дві літні жінки, які чекали на транспорт на зупинці.

Від отриманих травм 63-річна жінка померла на місці. Ще одна постраждала, 60 років, отримала тілесні ушкодження, вона направлена на амбулаторне лікування.

Водій та 28-річний пасажир автомобілю госпіталізовані. В якому стані перебував водій на момент ДТП – дасть висновок експертиза, але візуальний огляд вказує те, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Проводиться досудове розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: