На Хмельниччині з вини п'яного машиніста з рейок зійшов вантажний потяг

На Хмельниччині з вини п'яного машиніста з рейок зійшов вантажний потяг

У машиніста виявили 2,5 проміле алкоголю в крові

У Хмельницькій області через п'яного машиніста з рейок зійшов вантажний потяг. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

«Близько 3 годин ночі в Кам'янець-Подільське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Сахкамень на території місцевого заводу з рейок зійшов тепловоз і один вагон з вапняковим каменем. Під час даної події ніхто не постраждав. Розмір завданої шкоди наразі встановлюється. Під час огляду машиніста на стан сп'яніння у нього виявили 2,5 проміле алкоголю в крові», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на даний момент за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

pm187image001

Як повідомлялось, члени організованого групування були засуджені до позбавлення волі від 8 до 9 років з конфіскацією майна через виготовлення та збут фальсифікованого алкоголю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: