На Рівненщину повернули тіло солдата, який загинув три місяці тому

На Рівненщину повернули тіло солдата, який загинув три місяці тому
На Рівненщині на колінах зустріли тіло молодого солдата, який загинув на фронті
Фото: varta1

Поки тривало слідство тіло солдата не дозволяли забрати з Краматорська для поховання

Жителі міста Вараш, що на Рівненщині, зустріли тіло старшого солдата Василя Килюшика, який загинув у лютому в зоні проведення Операції Об’єднаних сил. Про це повідомили у соціальній мережі на сторінці Rivne1283.

Жителі Вараша зустрічають машину з тілом 23-річного Василя КилюшикаЖителі Вараша зустрічають машину з тілом 23-річного Василя Килюшика

Зустрічаючи тіло солдата, люди ставали на коліна. 23-річний житель Вараша Василь Килюшик проходив службу за контрактом у Збройних силах України у 58 окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)



Військовик загинув ще у лютому на вогневій позиції внаслідок пожежі. До цього моменту тривало слідство, а уже по його завершенню тіло солдата дозволили забрати з Краматорська для поховання.

Раніше «Главком» писав, що під час пожежі в бліндажі одного з підрозділів 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського загинули старший солдат, солдат-навідник і командир бойової машини.

Пожежа сталася 20 лютого на Донбасі. Під час розбирання конструкцій через два дні 22 лютого, там виявили тіла двох військових. Третього бійця доставили до опікового центру з опіками 90% тіла, але того ж дня він помер від отриманих ран.

Хлопці були родом з Кременчука, Сумської та Рівненської областей.

У вогні загинули:

Микола Іванович Лебідь, старший солдат, військовослужбовець 16-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ї ОМПБр, мешканець міста Кременчук Полтавської області. Дата прощання буде визначена після отримання результатів ДНК-експертизи.

Микола Лебідь

Микола Лебідь

Василь Олегович Килюшик, мешканець міста Вараш Рівненської області, командир бойової машини 2-го взводу 2-ї роти 16-го ОМПБ 58-ї ОМПБр. Дата прощання буде визначена після отримання результатів ДНК-експертизи.

Василь Килюшик

Василь Килюшик

Михайло Володимирович Капран (помер від опіків у Харківському опіковому центрі 22 лютого), мешканець міста Лебедин Сумської області, солдат, навідник 16-го ОМПБ 58-ї ОМПБр. Похований 24 лютого у Лебедині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: