На Тернопільщині підозрюють коронавірус ще у 14 людей

На Тернопільщині підозрюють коронавірус ще у 14 людей

Станом на сьогодні, у Тернопільській області 15 випадків зараження коронавірусом

У Тернопільській області зареєстровано 14 нових підозр на зараження коронавірусом. Про це повідомляє державне управління «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України».

Разом з тим, повідомляється, що всього було отримано 67 підозр на коронавірус, з них 15 випадків було підтверджено, 12 - ще лишаються під підозрою і 40 - спростовані.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу, з них п'ять летальних, один пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки. 

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 26 березня 2020 року до Центру надійшло 183 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 1124 повідомлення про підозру на COVID-19.

Зазначимо, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець заявив, що кількість смертей від коронавірусу в Україні може бути катастрофічною через неготовність медичної системи. Він зазначив, що українська медична система не готова до лікування коронавірусу, однак наразі його поширення ще можна локалізувати.

Як повідомлялось, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусом у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: