На Житомирщині СБУ спіймало лісника-мільйонера (ДОКУМЕНТ)

На Житомирщині СБУ спіймало лісника-мільйонера (ДОКУМЕНТ)

Всі незаконно зароблені кошти у єгера, який незаконно торгував деревиною, конфіскують

У Житомирській області єгер Богунського лісництва незаконно займався підприємницькою діяльністю. Про це йдеться у документах СБУ, які потрапили у розпорядження «Главкома».

На посаду єгеря чоловік був прийнятий у березні 2011 року. Підприємницькою діяльністю, відповідно до протоколу, займався починаючи з 2007-го.

«Працюючи з 02.03.2011 на посаді єгеря Богунського лісництва ДП «Житомирське лісове господарство», з 12.01.2007 по теперішній час зареєстрований  як фізична особа підприємець», - йдеться в протоколі.

Відповідно до документу, увесь цей час він займався підприємницькою діяльністю пов’язаною із лісопильним та стругальним виробництвом, посередництвом в торгівлі деревиною та будівельними матеріалами, оптовою торгівлею деревини, будівельними матеріалами, транспортним обробленням вантажів.

Загальна сума доходу від підприємницької діяльності бізнесмена становила 3 млн 975 тис 605 грн. Відповідно до рішень Богунського районного суду м. Житомира та Апеляційного суду Житомирської області, всю цю суму у підприємця буде конфісковано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: