НАБУ взялося за перевірку квартири Заліщук

НАБУ взялося за перевірку квартири Заліщук
Світлана Заліщук володіє квартирою в центрі столиці, площа якої становить майже 160 кв м

У НАБУ обіцяють закінчити перевірку законності придбання квартири Світланою Заліщук до кінця тижня

Національне антикорупційне бюро перевіряє законність придбання квартири народним депутатом Світланою Заліщук.

Про це повідомляє прес-центр НАБУ.

У відомстві зазначили, що перевірку буде завершено наприкінці тижня, однак нагадали, що законодавство не встановлює часові рамки ведення такої роботи.

«Зараз ведеться інформаційно-аналітична робота щодо перевірки законності купівлі народним депутатом Світланою Заліщук квартири», – наголосили у прес-центрі.

Нагадаємо, раніше глава НАБУ Артем Ситник заявляв, що Антикорупційне бюро дасть оцінку факту купівлі народним депутатом України фракції «Блок Петра Порошенка» Світлани Заліщук квартири в Києві.

Нагадаємо, нардеп Світлана Заліщук привернула до себе увагу інформацією про володіння квартирою в центрі столиці, площа якої становить майже 160 кв м.

Як відомо, нардеп Світлана Заліщук за 2015 рік задекларувала дві квартири – 158,7 та 41,6 кв.м. «Причому в реєстрі вказана лише одна: велика квартира на Софійській в центрі Києва», – пише газета «Вести». За словами самої Заліщук, обидві квартири було придбано до того, як вона стала депутатом: «Квартиру на Тургенівській купила в 2006 році. Квартиру на Софійській купили разом із моїм цивільним чоловіком у 2013 році. Його доходи вказано у моїй декларації».

Нагадаємо, правління партії «ДемАльянс» відсторонило нардепа Сергія Лещенка від роботи в керівних органах партії на час проведення перевірки НАБУ і НАЗК щодо купівлі ним елітної квартири за 7,5 млн грн.

Як повідомлялося, Лещенко вирішив скласти з себе повноваження члена правління «ДемАльянсу» і попросив НАБУ і НАЗК його перевірити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: