Нацполіція: Підозрюваний у вбивстві поліцейських у Дніпрі відмовився давати свідчення

Нацполіція: Підозрюваний у вбивстві поліцейських у Дніпрі відмовився давати свідчення

Нацполіція призначила більше 23 експертиз

Підозрюваний у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов відмовився давати свідчення в ході допиту. Про це заявив перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян, повідомляє «112 Україна».

«Ми провели упізнання трьома свідками, які повністю впізнали його (Пугачова, - ред.)...Зараз слідчими виписано підозру. Вона була виписана у лікарні за ст. 348 ККУ. Сам Пугачов відмовився від дачі показань. Оперативні заходи у нас тривають. У нас призначено більше 23 експертиз», — сказав Троян.

За його словами, у цій справі вже допитали 37 свідків.

25 вересня в Дніпрі водій авто, якого зупинили поліцейські, почав чинити опір і вистрелив у правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні: 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко.

Підозрюваним, як заявила поліція, виявився раніше розшукуваний правоохоронцями Олександр Пугачов, екс-боєць батальйону «Торнадо».

Нападник перед втечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра.

Як повідомили в обласній поліції, Олександр Пугачов проходить за трьома статтями – умисне вбивство, посягання на життя працівника правоохоронного органу і викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: