Нацполіція: Шеремет і Притула повідомляли про стеження за ними ще в листопаді

Нацполіція: Шеремет і Притула повідомляли про стеження за ними ще в листопаді

Інформація про те, що стежили правоохоронці – не підтвердилася

Журналіст і виконавчий директор «Української правди» Павло Шеремет і Олена Притула зверталися в правоохоронні органи з інформацією про можливу стеження за ними ще в листопаді 2015 року. Про це в ефірі «112 Україна» повідомив перший заступник голови Нацполіція Вадим Троян.

За його словами, у слідства є припущення про те, хто міг стежити, але розкрити цю інформацію він не може.

Інформація про те, що стежили правоохоронці – не підтвердилася.

«Було проведено службове розслідування, матеріали направили в прокуратуру. Висновок розслідування говорить про те, що жодних законних або незаконних дій щодо Шеремета та його сім'ї не проводилося поліцією», - повідомив Троян.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув утром 20 липня в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівнику інтернет-видання «Українська правда» Олені Притулі, однак її самої в авто не було. Поліція кваліфікувала вибух авто з Шереметом як умисне вбивство. Шеремет був похований 23 липня в Мінську.

22 липня в мережі з'явився відеозапис з камер спостереження, на якому зафіксовано момент закладки вибухівки під авто журналіста. З приводу того, що сталося генпрокурор України Юрій Луценко висловив думку, що вбивство Шеремета може бути частиною великого плану. Ключова версія слідства щодо вбивства Шеремета – помста за професійну діяльність.

Раніше Луценко заявляв про прогрес у розслідуванні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: