Надія Савченко: Всіх в’язнів Росії треба було делегувати в ПАРЄ

Надія Савченко: Всіх в’язнів Росії треба було делегувати в ПАРЄ
Нардеп Надія Савченко
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Одночасне голодування усіх політв’язнів дало б свій результат, вважає Савченко

Народний депутат України, колишня полонянка Кремля Надія Савченко вважає, що всіх в’язнів Росії треба було делегувати в ПАРЄ.

Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

Савченко розповіла, чому ж, на її думку, Сєнцов, Кольченко, Сущенко досі у полоні.

«В першу чергу, через таку державну програму зі створення з мене ікони, про яку я вже казала. Потім – не може спрацювати двічі один і той самий трюк. Якщо це спрацювало для однієї людини, то для інших треба шукати інші методи. Політики не додумалися взяти всіх одразу у списки партій. Крім того, треба було всіх делегувати в ПАРЄ. Уявляєте: вся делегація ПАРЄ сидить у російській тюрмі?», - сказала нардеп.

Вона зазначила, що мало того що люди борються за тебе ззовні: ти повинен боротися зсередини.
«Я б боролася проти Росії навіть якби у мене не було ніякої підтримки. Мені б вистачило чисто людських методів для того, щоб показати тій системі, що вона не зламає людину. Я, на жаль, не бачила від інших в’язнів такої боротьби. Хоча я показувала їм приклад і вони могли йому послідувати. Одночасне голодування усіх політв’язнів дало б свій результат – за нас би за всіх почали боротися. Так, нам було важко спілкуватися, але ж є телевізор, який показує, що Савченко оголосила голодування. Робіть те саме. Чому вони цього не зробили -я не знаю», -  підкреслила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: