Нардеп стверджує, що Гонтарева написала заяву про відставку (оновлено)

Нардеп стверджує, що Гонтарева написала заяву про відставку (оновлено)
Валерія Гонтарева

Глава НБУ неодноразово писала заяви про відставку, стверджує Ірина Луценко

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева написала заяву про відставку. Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради заявила народний депутат України Ірина Луценко.

«Я вважаю, що той фронт робіт, який вона на себе поклала, вона виконала, тому написала заяву (про відставку. – Ред.). Є такий момент», – сказала Луценко.

За її словами, Гонтарева неодноразово писала заяви про відставку.

«Я думаю, що цей запас міцності і той запас роботи, яку вона на себе взяла, підійшов до краю... Я вважаю, що свою роботу, місію вона виконала», – сказала Луценко.

Разом з тим, за словами нардепа, нова кандидатура голови НБУ ще не обговорювалася, тому що «коаліцію Гонтарева влаштовує».

Луценко наголосила, що Гонтарева робить свою роботу, незважаючи на політичний і моральний тиск, погрози і розслідування щодо неї з боку ГПУ і НАБУ.

При цьому прес-служба Нацбанку заперечує, що Гонтарева написала заяву.

«Прес-служба не підтверджує інформацію щодо відставки голови НБУ Валерії Гонтаревої. Як ви знаєте, НБУ традиційно за місяць повідомляє про майбутні зміни у складі правління. Наразі усі члени правління НБУ працюють за планом та мають щільний графік роботи», – повідомили «Економічній правді» в прес-службі Нацбанку.

Нагадаємо, раніше Гонтарева запропонувала президентові кілька кандидатур на свою посаду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: