Навальний розповів, що він зробить із Кримом, якщо стане президентом РФ

Навальний розповів, що він зробить із Кримом, якщо стане президентом РФ
Олексій Навальний

«Не існує ніяких історичних справедливостей. Сьогодні історична справедливість одна, а завтра історична справедливість інша» – заявив Навальний

Російський політик Олексій Навальний має намір провести «нормальний» референдум в окупованому Криму у разі своєї перемоги на президентських виборах у Росії.

Про це він розповів в інтерв’ю «РБК».

«Коли ви ставите складне питання, на нього не можна дати простої відповіді. І в цьому полягає трагедія Криму, який зараз є незрозуміло, чиєю територією», – сказав Навальний.

Політик додав, що шлях вирішення проблем Криму повинен починатися з нормального референдуму та запевнив, що РФ зобов’язана чесно виконати Мінські угоди.

«Перший раз там не було нормального референдуму. У цьому і криється основа проблема. Там була якась процедура, яку назвали референдумом. У неї ніхто не вірить. Саме тому Крим не визнано, він не розвивається, він не буде розвиватися в найближчому майбутньому, як не розвивається, наприклад, Північний Кіпр. Це невизнана територія. Для того щоб почати вирішувати ці проблеми, ми повинні мати якусь точку, від якої відштовхуватися, і цією точкою має стати з'ясування реального волевиявлення жителів Криму на самому чесному і самому прозорому референдумі», - заявив Навальний.

Як повідомлялося, Олексій Навальний заявив, що візьме участь у президентських виборах у Росії у 2018 році.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: