У Росії порахували інфляцію за 2016 рік

У Росії порахували інфляцію за 2016 рік

З урахуванням останніх даних Росстату, рівень інфляції може виявитися на рівні 5,5%

Інфляція в Росії за підсумками 2016 року становитиме 5,5%, заявила глава Рахункової палати РФ Тетяна Голікова, виступаючи в Раді Федерації, пише ТАСС.

«З урахуванням останніх даних Росстату, рівень інфляції може виявитися на рівні 5,5%. Прогноз уряду – 5,8%», – сказала вона.

Як повідомлялось, в Україні на кінець року споживча інфляція з високою імовірністю буде близькою до 12%, прогнозують у Нацбанку. «Також реалістичним залишається досягнення цілей з інфляції у 2017-му та 2018 роках (8%+/-2 п.п. та 6%+/-2 п.п. відповідно)», – вважає регулятор. Водночас МВФ зберіг прогноз зростання економіки України на 2017 рік на рівні 2,5% за інфляції 8,5%.

Нагадаємо, у Рахунковій палаті РФ визнали: наступного року Резервний фонд буде повністю вичерпаноНезважаючи на критичну економічну ситуацію, Кремль продовжує виділяти величезні кошти на гібридну війну. Так, у поточному році таємні видатки з федерального бюджету Росії зросли до 800 млрд рублів. Як відомо, більша частина видатків цієї категорії йде на фінансування армії. Крім того, у Путіна виділять понад мільярд рублів на поширення пропаганди у Франції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: