Найєм зробив припущення, якою буде діяльність нового прокурора Луценка

Найєм зробив припущення, якою буде діяльність нового прокурора Луценка

На своїй сторінці у ФБ депутат від БПП Мустафа Найєм описав, за кого саме візьметься новообраний прокурор Юрій Луценко і кого дивним чином не помітить.

Він вважає, що Луценко зосередить всю свою увагу на відсутньому в країні екс-президентові Вікторі Януковичу. «На цьому буде побудована вся публічна активність і є ризик, що до цього зведуться і все реформаторські досягнення», - припускає депутат..
Далі Найєм пояснює свою точку зору. В винності Януковича ніхто не сумнівається, але в країні і навіть уряді залишилися його союзники і соратники, вони продовжують працювати вже з новою владою, ходять на роботу в Кабмін, Адміністрацію президента та й далі розкрадають країну, зазначив нардеп.
«І я боюся, цих людей Юрій Віталійович не чіпатиме. Я готовий визнати свою помилку, якщо в найближчі тижні побачу подання на зняття депутатської недоторканності з Юрія Бойка, розслідування справ проти братів Кацубів, зняття з посади всіх заступників Шокіна, розслідування діяльності його попередників - Яреми і Махніцького, розстановки крапок над «i» у справі трансформаторів Костянтина Григоришина, енергетичної монополії Ріната Ахметова і справи «Фортеці», компаній Ігоря Коломойського, детального аналізу звільнень Сакварелідзе і Каська», - сказав Найєм.
Нагадаємо, щойно Верховна Рада підтримала проект постанови про надання згоди на призначення Юрія Луценка на посаду генерального прокурора. За таке рішення проголосували 264 народних депутатів.
Раніше президент України Петро Порошенко з трибуни парламенту запропонував призначити Луценка генеральним прокурором України.
Сьогодні опівдні Верховна Рада ухвалила зміни, які дозволяють призначити генеральним прокурором людину без юридичної освіти, а також унормовують реформу Генпрокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: