НАЗК отримає доступ до баз даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

НАЗК отримає доступ до баз даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Досягнуто домовленості про налагодження процесу прямого доступу НАЗК до інформаційних баз даних, володільцем яких є НКЦПФР

Відповідний Меморандум про взаєморозуміння, співпрацю та обмін інформацією підписали заступник Голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький та Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв.

Меморандум передбачає консолідацію зусиль сторін, спрямованих на співпрацю у сфері запобігання, виявлення та припинення корупційних правопорушень, зокрема шляхом обміну відповідною інформацією.

При цьому досягнуто домовленості про налагодження процесу прямого доступу НАЗК до інформаційних баз даних, володільцем яких є НКЦПФР.

За словами Руслана Радецького, доступ до баз даних НКЦПФР є невід’ємним елементом у процесі забезпечення реалізації Національним агентством з питань запобігання корупції однієї з головних його функцій – перевірки декларацій публічних службовців.

Крім того, у рамках співпраці передбачено проведення спільних зустрічей, навчальних заходів та конференцій.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило порядок контролю та повної перевірки електронних декларацій.

Раніше в НАЗК назвали імена нардепів, які не подали декларації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: