Негода на Закарпатті спричинила відключення електрики та підтоплення

Негода на Закарпатті спричинила відключення електрики та підтоплення

У Берегово вода затопила три вулиці

Фото: ukrinform.ua

У двох районах області вітер повалив на проїжджу частину кілька дерев

Інтенсивний дощ і сильний вітер, що пронеслися Закарпаттям у ніч на неділю, спричинили аварійні відключення електроенергії та підтоплення вулиць і дворогосподарств у кількох районах. Про це повідомив на своєму сайті губернатор області Геннадій Москаль.

«Станом на ранок неділі без електроенергії залишаються вісім населених пунктів Мукачівського та Берегівського районів. У Свалявському та Великоберезнянському районах сильний вітер повалив на проїжджу частину кілька дерев. Зараз рух автотранспорту відновлений. Через відсутність світла в м. Берегово цілу ніч не працювала каналізаційно-насосна станція (КНС), внаслідок чого вода затопила три вулиці. З 10-ї години ранку, після відновлення електропостачання й запуску КНС, вода пішла на спад, однак центральна частина Берегова все ще знеструмлена», - розповів він.

Москаль додав, що протягом ночі через відсутність електроенергії українська частина Міжнародного пункту пропуску «Лужанка» на українсько-угорському кордоні не працювала кілька годин, автомобілісти змушені були перетинати кордон через пункт пропуску «Вилок». Зараз МПП «Лужанка» працює в нормальному режимі.

Серйозних наслідків негоди по області не зафіксовано, на місцях пошкоджень електромереж працюють аварійні бригади. Протягом найближчих годин електроенергія має бути відновлена по всій області, запевнили в ОДА.

Нагадаємо, 14 серпня на заході України пройдуть дощі та грози.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: