Нову Конституцію треба було приймати ще рік тому – Безсмертний

Нову Конституцію треба було приймати ще рік тому – Безсмертний
Колишній представник України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Роман Безсмертний

Без зміни моделі влади Україна весь час переживатиме революції

Колишній представник України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Роман Безсмертний вважає, що нову Конституцію, яка передбачала б іншу модель влади, треба було приймати ще рік тому.

Про це він заявив у інтерв’ю «Главкому».

«На мій погляд, ще рік тому треба було приймати нову Конституцію і абсолютно нову модель влади. Країна не може далі розвиватися при однопалатному парламенті, двох центрах виконавчої влади, нестабільній діяльності Нацбанку, відсутності повноважень і ресурсів у регіонах. Ці речі весь час загострюють ситуацію, призводять до конфліктів у Києві, що рефреном б’є по регіонах», - зазначив він.

Безсмертний вважає, що затягування з Конституцією зашкодить країні.

«Нам необхідні ці зміни, або ми будемо весь час переживати революції. Українська Конституція і періодичність українських революцій – це безпосередньо пов’язані речі», - переконаний політик.

В першій частині інтерв’ю з колишнім представником України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Романом Безсмертним «Главком» вів мову про геополітичні наслідки виборів у США та подальшу долю Мінських перемовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: