«Нюхаєте, чи що?» Путін зустрівся з дітьми в окупованому Криму

«Нюхаєте, чи що?» Путін зустрівся з дітьми в окупованому Криму
Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін під час візиту в «Артек» в окупованому Криму розкритикував любителів вина, заявивши, що спортсменам більше подобаються кефір, кисіль і сік. Артеківці в ході спілкування з президентом РФ розповіли, що діти з табору часто виїжджають на екскурсії, в тому числі до Масандри.

«У Масандрі ви що робите там? На винзавод ходите?», - запитав Путін. Діти відповіли ствердно. Президент запитав у організаторів, що діти там роблять.

«До речі, на минулу зміну приїжджав артеківець, який тут був 9 травня 1945 року, йому 87 років. І він, коли ділився спогадами, він сказав наступне: я запам'ятав 9 травня через смак білого мускату червоного каменю», - пояснив «директор» «Артеку» Олексій Каспржак.

«Знаєте що, Олексій, хочу сказати. Ми тут майже всі спортсмени. Нам більше подобається смак киселю, соку, кефіру, а мускатний камінь ви вже самі там вживайте», - сказав Путін.

«Ні, ми не вживаємо», - відповів Каспржак.

«Нюхаєте, чи що?» - перепитав президент.

«Ні, Массандра - це наш тематичний партнер, в якому діти бачать лозу, діти збирають виноград, діти розуміють, як відбувається процес закладки, збору винограду, вони також їздять на лавандові поля», - пояснив директор «Артеку».

Як повідомляв «Главком», 24 червня президент РФ Володимир Путін прибув до міжнародного дитячого центру «Артек» в окупованому Росією Криму. Міністерство закордонних справ України висловловило рішучий протест у зв’язку з цим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: