Обвал школи у Василькові. Міська влада божиться, що гроші на ремонт були, але...

Обвал школи у Василькові. Міська влада божиться, що гроші на ремонт були, але...
Виправдання міської влади: ремонт школи був профінансований, його просто не встигли почати

Гроші ми дійсно на ремонт шкіл виділили. Можливо, за місяць навчального року його просто не встигли почати – депутат міськради

Міська рада Василькова перед початком навчального року виділила 9,5 млн грн на ремонт школи №6, яка обвалилася, проте ремонт могли просто не встигнути почати. Про це сказав депутат міськради Олександр Слончак, повідомляє «Київ влада» .

«Я знаю, що директор школи вже давно на посаді, він відповідальна людина. Можливо, руйнування почалося всередині фундаменту, тому він не помітив. Але в цьому розбиратимуться компетентні органи, я не фахівець. Гроші ми справді на ремонт шкіл виділили. Можливо, за місяць навчального року його просто не встигли почати», – сказав депутат.

Нагадаємо, 11 жовтня у Василькові обвалилася стіна у школі №6. За попередніми даними, потерпілих немає.

Як повідомили в ДСНС, обвалилася фасадна стіна на трьох поверхах висотою 9 м і шириною 15 м, перекриття побутових приміщень та коридор.

Зі школи евакуювали 631 особу – 589 учнів та 42 особи персоналу.

Причини руйнації з’ясовуються. Місце надзвичайної пригоди оточено силами Національної поліції. «Для проведення аварійно-рятувальних робіт від ГУ ДСНС України у Київській області, ДП «Мобільний рятувальний центр», 1-го Спеціального центру швидкого реагування залучено 13 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, засоби малої механізації й близько 110 осіб особового складу, а також три кінологічних розрахунки», – зазначив керівник ДСНС Микола Чечоткін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: