Одіозна Засуха відсвяткувала день Тетяни у компанії з Онуфрієм та іншими московськими батюшками (ФОТО)

Одіозна Засуха відсвяткувала день Тетяни у компанії з Онуфрієм та іншими московськими батюшками (ФОТО)

Разом з Тетяною Засухою у храмі був її чоловік Анатолій, який раніше був губернатором Київщини

Фото: vicariate.church

Екс-депутат та дружина губернатора Київщини часів Кучми запросила до себе у село верхівку Московської церкви в Україні

Колишній народний депутат України трьох скликань Тетяна Засуха відсвяткувала День ангела в храмі на честь святої Тетяни Свято-Анастасіївського жіночого монастиря села Ковалівка Васильківського району Київщини.

Божественну літургію проводив митрополит Московської церкви в Україні Онуфрій з кількома митрополитами та архієпископами РПЦ в Україні.

44a001

Як повідомляється на сайті «Столичний благовісник», після закінчення літургії Онуфрій привітав усіх зі святом і ктіторку монастиря, Тетяну Засуху, з днем ангела.

«Після богослужіння архіпастир відправив заупокійну літію за Блаженнішим митрополитом Володимиром біля пам'ятника покійному предстоятелю УПЦ (МП), який був встановлений в монастирі стараннями сім'ї Засух», - йдеться у повідомленні.

Разом з Тетяною Засухою у храмі в рідному селі був її чоловік Анатолій, який був губернатором Київської області за часів президентства Леоніда Кучми.

Як відомо, Тетяна Засуха - Герой України, тричі була народним депутатом, причому двічі балотувалася від Партії регіонів. На парламентських виборах 2012 року вона балотувалася до Верховної Ради по 94-у виборчому округу. Тоді згідно з протоколом окружної виборчої комісії, її було визнано переможцем. Однак тодішня об’єднана опозиція оскаржила результати.
Як наслідок, округ був визнаний проблемним, і на ньому були оголошені перевибори. Після цього Тетяна Засуха не балотувалася.
Також Тетяна Засуха очолює агрофірму «Світанок», яка є одним із найбільших сільськогосподарських підприємств Київщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: