Опубліковано фото російських військових, які збили малайзійський Боїнг MH17

Опубліковано фото російських військових, які збили малайзійський Боїнг MH17

Фото присутнє на 85 сторінці звіту

Групове фото розрахунку комплексу ППО «Бук», який збив малайзійський лайнер, з’явилося в мережі Інтернет.

Про це йдеться на сайті журналістської дослідної групи Bellingcat, повідомляє pl.com.

Це саме те фото вбивць пасажирів та екіпажу рейсу MH17, яке було заретушоване у звіті Bellingcat. Фото присутнє на 85 сторінці звіту.

На знімку, згідно з доповіддю Bellingcat, безпосередні виконавці наказу про знищення малайзійського Боїнга MH17. Ця доповідь ляже в основу висновку прокуратури Нідерландів, який вона планує оприлюднити 28 вересня 2016 року. 

Нагадаємо, літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, який виконував рейс MH17 з Амстердама до Куала-Лумпур, було збито 17 липня 2014 року над територією Донецької області, яка контролюється терористичною організацією «ДНР». Загинули 298 осіб, які перебували на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн. Більшість загиблих (196 осіб) – громадяни Нідерландів.

Рада безпеки Нідерландів 13 жовтня 2015 р.оприлюднила звіт про причини катастрофи літака МН17. Встановлено, що літак був збитий зенітно-ракетним комплексом «Бук». Зокрема, згідно із звітом, авіакатастрофа сталася внаслідок детонації боєголовки типу 9N314M, яку випустили із зенітно-ракетного комплексу «Бук» на сході України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: