Організатори Фестивалю ідей «Майбутнє спільнот» оголосили спікерів заходу

Організатори Фестивалю ідей «Майбутнє спільнот» оголосили спікерів заходу

У фестивалі братимуть участь українські та зарубіжні експерти

У Одесі 25-27 серпня відбудеться масштабний Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот».

Мета Фестивалю - започаткувати традицію спільного простору спілкування, що об’єднує мислителів, лідерів бізнесу, науковців, художників, музикантів, громадських діячів з усієї України для генерації та впровадження ідей на зміну життєдіяльності нації.

Місцями проведення Фестивалю стануть інноваційні та креативні майданчики Одеси: Impact Hub Odessa, 4city, IQspace, Термінал 42, Зелений театр, Advance Business School.

Це проект з міжнародною історією, який було започатковано в 2005 р. в Колорадо з метою зібрати людей з різних сфер діяльності та впливу для обговорення глобальних та соціальних питань та інноваційних ідей. З того часу, подія набула широкої популярності в США та європейских столицях і залучила світових урядових лідерів, публічних та мистецьких діячів, представників корпоративного сегменту та інших задля глобальної оптимізації життєвих процесів суспільства. В Україні така подія відбудеться вперше.

Головною темою Фестивалю стане майбутнє спільнот – професійних, територіальних, художніх – що розвиваються у швидкозмінному сучасному світі. Заплановано понад 50 цікавих заходів різного типу та очікують на Фестивалі біля 1000 відвідувачів.

«У фестивалі братимуть участь близько 150 спікерів, які обговорюватимуть ідеї майбутнього. Бізнесмени, митці, соціальні активісти знайомитимуть із ідеями, які ще не втілені у життя, але які стануть реальними у недалекому майбутньому. Такий формат фестивалю надзвичайно успішний за кордоном», - розповів один із членів оргкомітету фестивалю Денис Полтавець.

Уже відомі декілька спікерів заходу. На фестиваль завітають незалежний медіаексперт Лариса Мудрак, засновник компанії «Промкабель-Электрика» Ваче Давтян, голова правління Асоціації Гостинності України Олександр Лієв, генеральний директор видавництва «Фолiо» Олександр Красовицький, директор «Анкор Україна» Юрій Перч, керівник проектів в Україні Deutsche Welle Кирило Савін, освітня іноваторка із Німеччини Маргет Розфельд та інші.

Основні тематичні напрями Фестивалю ідей: технології; міський простір та спільноти; економіка майбутнього; освіта; мистецтво та медіа; здоров'я та краса. Окрім надихаючих доповідей та мотивуючих історій, Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот» має стати платформою для кооперації між різними спільнотами та різними групами впливу задля позитивних змін у економічному, культурному та суспільному житті України.

Ініціаторами і організаторами виступили центр соціальних інновацій Impact Hub Odessa у партнерстві з Aspen Institute Kyiv.

Impact Hub Odessa — центр соціальних інновацій, яскрава старт-ап спільнота та професійне робоче середовище для людей, які хочуть реалізувати підприємницькі ідеї для стійкого впливу. Це простір із коворкінгами глобальної мережі Impact Hub, який існую на п'яти континентах і нараховує більше 100 хабів.

Aspen Institute Kyiv – українська громадська неполітична організація, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє обміну ідеями щодо ключових питань суспільного розвитку. Аспен Інститут Київ є платформою для неупередженого обговорення різних позицій, що формують наше спільне майбутнє.

Участь у подіях Фестивалю є безкоштовною, але за попередньою реєстрацією. Взяти участь у Фестивалі зможуть всі, хто зареєструється вчасно.

Партнери Фестивалю:  Главком, Event.ua, Обозреватель, Woman.ru

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: