Організатори Фестивалю ідей «Майбутнє спільнот» розповіли про унікальну подію, що відбудеться в Одесі

Організатори Фестивалю ідей «Майбутнє спільнот» розповіли про унікальну подію, що відбудеться в Одесі

Фестиваль пройде в Одесі з 25 по 27 серпня на шести локаціях міста

Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот» -  подія всеукраїнського масштабу, яка спрямована на розвиток майбутнього спільнот у різних сферах життєдіяльності. Ініціаторами та організаторами фестивалю виступили центр соціальних інновацій Impact Hub Odessa в партнерстві з Aspen Institute Kyiv.

Представники оргкомітету Денис Полтавець і Олександр Славський на прес-конференції, яка відбулась 9 серпня розповіли про подію і ключові цілі фестивалю. На даному етапі, організатори взяли за основу міжнародний досвід  і вирішили втілити його в Україні з основними завданнями - заснувати платформу для кооперації між різними спільнотами і різними групами впливу для позитивних змін в економічній, культурній та суспільного життя країни.

«Перевага фестивалю в тому, що за короткий час можна познайомиться з дуже великим спектром різних думок, концепцій, ідей, які ще не є повноцінними проектами, але переконливими ініціативами для того щоб їх представити суспільству», - позначив Денис Полтавець.

Організатори обіцяють інтенсивну програму з впровадженням різноманітних форматів, де відвідувачі фестивалю зможуть бути слухачами лекцій, учасниками дискусій і воркшопів, гостями музичних джазових вечорів, а так само духовних практик на березі моря.

«Неформальне спілкування між учасниками і спікерами - один з найважливіших форматів для побудови спільнот, там може легко відбуватися синергія між проектами», - коментує один зі спікерів Ideas Fest 2017, підприємець і громадський діяч Олег Дерев'янко

Учасники прес-конференції відкрили завісу і озвучили імена спікерів заходу, розповіли про те, що варто очікувати міжнародних представників, які так само стануть учасниками одеського події. Всі спікери відбиралися згідно з актуальностю ідей, професійною компетенцією,  рівнем залученості в тематику свого питання.

Участь у фестивалі є безкоштовною, але за попередньою реєстрацією на сайті.

Нагадуємо, що «Фестиваль ідей. Майбутнє спільнот» пройде в Одесі з 25 по 27 серпня на шести локаціях.

Партнери заходу: Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародний фонд «Відродження», Главком, Event.ua,, Обозреватель, Koktebel Jazz Festival, Woman magazine.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: