Пакистан: агресивна відповідь Індії по Кашміру ставить під питання переговори щодо Афганістану

Пакистан: агресивна відповідь Індії по Кашміру ставить під питання переговори щодо Афганістану

Заява Західа Насрулла була зроблена на фоні загострення протиріч між двома озброєними ядерною зброєю державами південної Азії

Ісламабад має вплив і зв’язки із афганськими талібами

Посол Пакистану в Афганістані Захід Насрулла заявив про те, що переговори між США і афганським Талібаном можуть бути поставлені під загрозу, якщо Індія вдасться до застосування сили проти Пакистану у відповідь на ситуацію в Кашмірі.

Тим самим пакистанський дипломат натякнув на близькі зв’язки і вплив Ісламабаду на Талібан, повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Попередньо планується, що спеціальний посланник США з питаннь Афганського врегулювання Залмай Халілзад і представники руху Талібан мають зустрітися 25 лютого в Катарі.

Відповідна заява Західа Насрулла була зроблена на фоні загострення протиріч між двома озброєними ядерною зброєю державами південної Азії після знищення 40 індійських військових пакистанським терористичним угрупованням Джайш-е-Мохаммад.

Нагадаємо, генерал-лейтенант збройних сил Індії К.Дж.С.Ділон, який командує військами в Кашмірі, заявив, що Міжвідомча розвідка Пакистану була задіяна в терористичному акті проти індійських військових. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: