Парламент ратифікував угоду про авіасполучення між Україною і Кіпром

Парламент ратифікував угоду про авіасполучення між Україною і Кіпром

Своїм іншим рішенням Верховна Рада підтримала ратифікацію угоди з Угорщиною про міжнародні комбіновані перевезення

Верховна Рада ухвалила закон про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення. Відповідний законопроект підтримали 269 народних депутатів.

Угоду спрямовано на вдосконалення двосторонньої договірно-правової бази для здійснення міжнародного повітряного сполучення між Україною та Республікою Кіпр.

Угода набирає чинності через тридцять днів від дати одержання дипломатичними каналами письмового повідомлення про завершення виконання сторонами внутрішньодержавних процедур.

Угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення підписано 8 листопада 2012 року в Нікосії.

Також Верховна Рада ухвалила закон про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України і урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення.

Відповідний законопроект підтримали 243 народні депутати.

Угодою передбачено, що перевезення вантажів автомобільним транспортним засобом від спільного кордону до терміналу для комбінованих перевезень, що визначений компетентними органами договірних сторін і розташовується на повітряній відстані не більш як 60 км від спільного кордону держав сторін, та у зворотному напрямку з метою виконання комбінованого перевезення здійснюється без дозволу на перевезення автошляхами, а також на території України - без сплати дорожніх зборів, а на території Угорщини - без сплати податку на автотранспортні засоби.

Угода набирає чинності через шістдесят днів від дати отримання дипломатичними каналами останнього повідомлення про виконання Договірними Сторонами внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання Угодою чинності.

Цю міжурядову угоду підписано 28 березня 2013 року в Будапешті.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: