Парламентом керує президент, - Савченко

Парламентом керує президент, - Савченко
Народний депутат Надія Савченко
Фото: Главком

Нардеп Надія Савченко назвала Верховну Рада «абсолютно несамостійною»

Народний депутат Надія Савченко вважає, що Верховна Рада втратила суб’єктність як законодавчий орган і стала «об’єктом, яким керує президент». Також нардеп розповіла в інтерв’ю «Главкому», що її найбільше вразило в парламенті.

«Лицемірство. Коли я, наприклад, підходжу і тисну руку Добкіну чи Новінському, роблю це відкрито, - всі фукають. Всі осуджують один одного в залі. А потім, коли виходять у кулуари, де їх не бачать камери – вони там вітаються один із одним», - зазначила Савченко.

Також депутата вразила у Раді «безграмотність, небажання працювати, невміння мислити, самодурство, глупство і тотальних хаос, у якому приймаються закони».

«Спочатку я думала, що одна я така – пропустила два роки, відстаю від колег, що треба надолужити. Потім я зрозуміла, що ніхто ні у що не намагається вникнути. Вони голосують зважаючи на те, скільки заплатили», - продовжує Савченко.

«Вражають також висловлювання від нардепів на кшталт: «Я голосую, як партія скаже, бо мене ж підібрали як цуценя, дали на округ, на мандат, я їм зобов’язаний». Я кажу : «Ти як голосуєш, ти хоч Україну не продай за те, що ти їм винен», - зізналася Савченко.

На думку нардепа, Рада наразі «абсолютно несамостійна».

«Парламент втратив взагалі свою суб’єктність як законодавчий орган і став об’єктом, яким керує президент», - резюмувала народний депутат України.

До слова, Савченко також розповіла, що серед її колег у Верховній Раді є розумні люди, до думки яких вона прислухається (список).

Як повідомлялось, нардеп заявила, що збирається брати участь у виборах президента.

Детальніше читайте в інтерв’ю Надії Савченко «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: