Партія Саакашвілі звинуватила прихильників «Грузинської мрії» у насильстві і підкупі

Партія Саакашвілі звинуватила прихильників «Грузинської мрії» у насильстві і підкупі
Вибори були сфальсифіковані за всіма напрямками, кажуть у Саакашвілі

За попередніми результатами, ЄНР серйозно програє правлячої «Грузинської мрії»

Лідери опозиційної грузинської партії Міхаела Саакашвілі «Єдиний національний ру» (ЄНР) упевнені, що вчорашні парламентські вибори були сфальсифіковані. Про це заявив один з лідерів ЄНР Ніка Мелія, передає «Інтерфакс-Україна».

За попередніми результатами, ЄНР серйозно програє правлячої «Грузинської мрії». «Вибори були сфальсифіковані за всіма напрямками», - заявив Мелія.

За його словами, до кінця неділі партія повідомить про своїх конкретних подальших кроках. «Поки я утримаюся конкретизувати їх, оскільки ми чекаємо наших регіональних лідерів, після консультацій з якими в кінці дня повідомимо, що будемо робити», - сказав політик.

Інший лідер ЄРД Гіга Бокерія заявив, що партія вважає, що на виборах не було вільного волевиявлення виборців, мали місце залякування, підкупи, погроми з метою збереження влади.

Другий номер партійного списку ЄНР, дружина Михайла Саакашвілі Сандра Руловс також заявляє про факти насильства на виборчих дільницях. «Боротьба ще не закінчена. Вони (прихильники «Грузинської мрії», - ред.) влаштовували погроми на виборчих дільницях, ламали інвентар, урни, члени виборчих комісій розбігалися від страху. Вони визнали вибори такими, що не відбулися на кількох дільницях, а на трьох процес голосування у буквальному сенсі був зірваний», - цитує Руловс Front News Georgia.

Нагадаємо, вночі прихильники ЄНР вже провели пікет під будівлею Центрвиборчкому Грузії, одного з погромників затримали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: