Парубій розповів, навіщо перед засіданнями ВР щодня заїжджав на Банкову

Парубій розповів, навіщо перед засіданнями ВР щодня заїжджав на Банкову

Голова ВР їздить на 14-річному мерседесі

Голова Верховної Ради Андрій Парубій запевняє, що заїжджав на Банкову не за інструктажем, а в медпункт на процедури. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Один з сайтів нещодавно написав, що зранку я кортежем заїхав на Банкову, отримав інструктаж, і після цього рванув назад, навколо була купа бодігардів і так далі…», - нагадав Парубій, визнавши, що заїжджав на Банкову.
«Я захворів. А наш (депутатський. – Ред.) медпункт знаходиться на Банковій. І я туди кілька днів щоранку їздив на процедури. Але вони написали, що я заїхав, отримав інструктаж і поїхав в Раду його виконувати. Кумедно!», - сказав голова ВР.
Коментуючи інформацію про «купу бодігардів», Парубій зазначив, що голова ВР не має такого привілею як можливість відмовитись від охорони. «Три особи в державі не мають такого привілею. Це протокол. Навіть коли в мене закордонна поїздка, обов’язково зі мною їде представник охорони з України, і місцева Служба безпеки відряджає до мене людей. Це не залежить від мого бажання або небажання. Я не управляю цим процесом, а лише дію згідно з законом. Я не можу цьому перешкоджати, можу тільки сприяти», - сказав він.
Стосовно «кортежу», Парубій повідомив, що їздить на 14-річному мерседесі, який отримав на посаді спікера. «І їде охорона - до речі, також на автомобілі, якому 14 років, – Toyota Land Cruiser. Але це не є кортеж. Бо ні мигалки, ніякі привілеї жодного разу не використовувались. Жодного разу світлофори, переходи не перекривались. От їхав на конференцію до Інституту світової політики, були пробки, ми вийшли з авто і пішли пішки», - розповів голова ВР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: