Перевірили на мишах. Австралія заявила про створення ефективних ліків від Covid-19

Перевірили на мишах. Австралія заявила про створення ефективних ліків від Covid-19
Антивірусна дослідницька група Університету Гріффіта: професор Кевін Морріс, доктор Аді Ідріс, професор Найджел Макміллан, ддоктор Аррон Супраманін та пан Юсіф Ідрес
Фото: news.griffith.edu.au

Дослідники розробляють противірусну терапію прямої дії для лікування коронавірусу

Міжнародна група вчених Інституту здоров'я Мензиса Квінсленда в Університеті Гріффіта і центру досліджень і лікування раку, діабету та інших небезпечних для життя захворювань City of Hope розробила експериментальну противірусну терапію для лікування Covid-19. Про це йдеться на сайті університету.

У своєму препараті вчені використовували технологію, яка пригнічує гени, під назвою міРНК (малі інтерферувальні РНК), щоб атакувати геном вірусу безпосередньо, що зупиняє реплікацію вірусу, а також ліпідні наночастинки для доправлення міРНК у легені, критичне місце інфекції.



Учені зазначили, що проводили дослідження на мишах. Під час випробувань препарат знищував вірусні частки на 99,9%.

Один з учасників дослідження, професор Кевін Морріс підкреслив, що це препарат розроблено для лікування всіх типів коронавірусу – SARS-CoV-1, SARS-CoV-2 та інших штамів.

Нещодавно литовська компанія Northway Biotech, що розташована у Вільнюсі, заявила, що за співпраці зі швейцарськими колегами створила ліки проти Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: