Під час обшуку у екс-начальника київської міліції виявлено дорогоцінності та кругленьку суму

Під час обшуку у екс-начальника київської міліції виявлено дорогоцінності та кругленьку суму

Він є фігурантом кримінального провадження щодо розгону студентського мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада 2013 року

В ході обшуків у колишнього начальника київської міліції знайдено кошти на суму 40 тис євро, 10 тис доларів США та інші цінності. Про це повідомив начальник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, коментуючи запитання щодо фігурантів кримінального провадження, які мають відношення до розгону студентського мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада 2013 року.
Обшуки у колишнього начальника Головного управління МВС України в Києві проводились на минулому тижні.
«Обшуки проводяться з метою встановлення додаткових доказів і місцезнаходження осіб, що знаходяться в розшуку, а також виявлення майна, на яке може бути накладено арешт», - наголосив Горбатюк.
Так, за його словами, за результатами обшуків виявлено дорогоцінності (золоті монети, годинники, прикраси), кошти, які вилучені, і на які накладено арешт, і які будуть конфісковані в разі вироку для забезпечення цивільного позову.
Уточнюючи суму коштовностей, знайдених під час обшуку, він зазначив: «Якщо брати кошти, то це 40 тис євро, 10 тис дол.. США, а точну вартість золотих монет, як старих, так і сучасних, а також інших цінностей, можна буде сказати за результатами експертної оцінки, яка на теперішній час проводиться».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: