Під офіс Зеленського приїхав нібито Автомайдан: вимагає аналізів

Під офіс Зеленського приїхав нібито Автомайдан: вимагає аналізів

Активісти вимагають здати тести та довести, що кандидати не наркомани і не алкоголіки

Офіс кандидата у президенти України Володимира Зеленського у середу ввечері приїхали пікетувати активісти з вимогою здати аналізи.

«Володимир Кличко виступив з пропозицією, щоб наші кандидати здали аналізи за системою VADA. Отримали інформацію, що Порошенко дав згоду о 16 бути на «Олімпійському». Ми приїхали до Зеленського», - розповів один із учасників акції, повідомив телеканал «Прямий».

Зазначимо, що громадський рух Автомайдан у Facebook раніше публікував інформацію про те, що активісти збираються до офісів Зеленського і Адміністрації президента «з вимогою здати тести та довести, що кандидати не наркомани і не алкоголіки».

Пізніше об'єднання «Автомайдан» опублікувало у Facebook спростування інформації. 

За словами активісти ВО Катерини Бутко, громадський рух, котрий приїхав під стіни офісу Зеленського, немає до них ніякого відношення. Бутко пояснила, що рух створив екс-учасник всеукраїнського об'єднання Сергій Коба, якого часто ловили на спробах використання імені Автомайдану у своїх власних корисливих цілях.

Раніше сьогодні, 10 квітня, президент Петро Порошенко приїхав на НСК «Олімпійський» у Києві здавати аналізи представникам антидопінгової організації VADA.

Як відомо, Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента Петра Порошенка і Володимира Зеленського прийти 10 квітня на НСК «Олімпійський» між 15 і 18 годинами і здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA, які приїхали в Київ.

Як повідомляв «Главком», на прохання екс-чемпіона світу з боксу Володимира Кличка експерти Добровільної антидопінгової асоціації (VADA) погодилися провести експертизу біологічних матеріалів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Напередодні очільниця МОЗ Уляна Супрун прокоментувала аналізи Порошенка і Зеленського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: