Після заяви Луценка той, хто допоміг сховатися «беркутівцям», може втекти з країни, - Стець

Після заяви Луценка той, хто допоміг сховатися «беркутівцям», може втекти з країни, - Стець
Фото Укрінформ

Стець заявив, що найближчим часом він бажає почути прізвище цієї людини

Після заяви генерального прокурора Юрія Луценка про те, що відомий той, хто допоміг сховатися «беркутівцям», ця людина може втекти. Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Стець заявив, що найближчим часом він бажає почути прізвище цієї людини. «Я хочу почути прізвище цієї людини. Тому що подібні заяви можуть призвести до того, що ця людина, усвідомлюючи, що йдеться саме про неї, може втекти з країни, а я б не хотів, щоб вона втекла», – підкреслив міністр.

Раніше Луценко заявив, що «чорну сотню», яка розстріляла Євромайдан, з Києва вивела людина, яка була у лавах майданівців.

Як повідомлялось, Генеральна прокуратура 14 липня провела обшуки в осіб, причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів активістів Майдану представників «чорної сотні» «Беркута» і наступного знищення їх зброї. Раніше заступник генпрокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив: «Коли суспільство дізнається, хто до цього причетний, буде дуже здивоване». За його словами, оприлюднена інформація може викликати неприйняття, «але істина є істиною». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: