Питання виборів на Донбасі Рада не розгляне ні на цій, ні на наступній сесії – Безсмертний

Питання виборів на Донбасі Рада не розгляне ні на цій, ні на наступній сесії – Безсмертний

На його думку, потрібно витримати період до формування позиції нової Адміністрації США щодо цієї проблеми

Рішення про вибори на окремих територіях Донбасу політики затягуватимуть до січня. Про це в коментарі «Главкому» заявив екс-представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний.
На його думку, саме в цей час у Білому домі з’явиться новий лідер і питання виборів в Україні втратить свою актуальність.
«Захід починає розуміти, хто є хто в цьому процесі. Динаміка нині йде в ногу з Україною і головне зараз – не вдарити в штангу, а витримати цей період до формування позиції нової Адміністрації США щодо цієї проблеми», - заявив Безсмертний.
Окрім того, за словами політика, проблему щодо виборів у Верховній Раді поки що не вирішили: «Політично рішення не готове, має конфронтаційний характер і навіть не може бути включене до порядку денного».
Як відомо, на тлі останніх перемовин держсекретаря Вікторії Нуланд в Києві й Москві та очікування чергової зустрічі «нормандської четвірки» і рандеву Петра Порошенка та Барака Обами активізувалися розмови про ухвалення Верховною Радою закону про вибори в окремих районах Донбасу. Експерти говорять про невисоку ймовірність ухвалення закону про вибори на окупованих територіях до кінця сесії, на відміну від «панікерів»-парламентарів.
Більше читайте в матеріалі «Главкому» «Вибори на Донбасі. Чи проведе Банкова бліцкриг»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: