Поблизу Алеппо поранено двох російських військових

Поблизу Алеппо поранено двох російських військових
Алеппо

Повстанці обстріляли гуманітарний коридор, що веде з Алеппо – міноборони РФ

У міноборони РФ повідомили про легкі поранення двох російських військовослужбовців Центру примирення при обстрілі гуманітарного коридору в районі західної ділянки дороги Кастелло, передає ТАСС.

За інформацією видання, інцидент стався вдень у п'ятницю. Гуманітарний коридор у районі західної ділянки дороги Кастелло (Алеппо), відкритий для виходу збройних формувань зі зброєю, було обстріляно зі східної частини міста (підконтрольної повстанцям проти Асада. – Ред.). «Обстріл вівся газовими балонами з реактивних установок кустарного виробництва «Пекельний вогонь» і мінометів», – стверджують у військовому відомстві.

«Поранених військовослужбовців було оперативно евакуйовано до безпечного району міста, де їм надали необхідну медичну допомогу. Загрози їхньому життю немає, – зазначили в міноборони РФ. – Також від гуманітарного коридору в районі дороги Кастелло евакуйовано близько 50 представників російських, західних і арабських ЗМІ».

Раніше повідомлялося про те, що російські громадяни, які найманцями їдуть вбивати українців на Донбас, згодом беруть участь у наземних операціях у Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: