Поліція Чечні відпустила спортсмена Амрієва під підписку про невиїзд

Поліція Чечні відпустила спортсмена Амрієва під підписку про невиїзд
Поліція Чечні відпустила спортсмена Амрієва під підписку про невиїзд

Привезеного з Білорусі Мурада Амрієва звільнили і передали родичам

Бійця змішаних єдиноборств (ММА) Мурада Амрієва в ніч на 10 червня відпустили з поліції Грозного під підписку про невиїзд.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу МВС Чечні.

«Після оформлення відповідних документів він відпущений під підписку про невиїзд і переданий його близьким родичам, з якими він і поїхав додому«, – цитує агентство слова співробітника прес-служби.

«Кавказ.Реалії» пишуть, що Амрієва передали матері, сестрі і брату, які приїхали до відділу поліції.

Адвокат за призначенням висловив сподівання, що справа стосовно його клієнта «буде припинена у зв'язку із закінченням строків давності, так як стаття не страшна».

За даними російської «Новой газеты», у 2013 році Мурад Амрієв розповів правозахисникам про тортури, які щодо нього застосовували в одному з відділень МВС Грозного. За словами спортсмена, таким чином поліцейські намагалися змусити його старшого брата повернутися з Німеччини до Чечні. У 2013 році, побоюючись за своє життя, Амрієв виїхав в Україну.

Мурад Амрієв розповів представникам Комітету з питань запобігання катуванням, що впізнав в одному з оперативників, які оточили 6 червня прокуратуру, людину, котра його катувала.

Раніше повідомлялося, що у Брянській області поліція затримала громадянина Чечні, чемпіона світу з MMA Мурада Амрієва, який в 2013 втік до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: