Поліція повідомила подробиці жахливого вбивства дівчинки на Одещині

Поліція повідомила подробиці жахливого вбивства дівчинки на Одещині

На тілі вбитої дівчинки є сліди зґвалтування, смерть настала від проникаючого поранення гострим предметом грудної клітини

Поліція в Одеській області встановила, що на тілі вбитої у селі Лощинівка 9-річної дівчинки є сліди згвалтування. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в області.

«В ході первинних слідчих дій було встановлено, що на тілі померлої дитини є сліди згвалтування. Смерть настала від проникаючого поранення гострим предметом грудної клітини, було пошкоджено серце і легені», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Главком», у селі Лощинівка ввечері 27 серпня сталося резонансне вбивство 9-річної дівчинки, у якому підозрюється чоловік ромської національності. Трагедія сталася в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області, де й було знайдено тіло дівчинки 2007 року народження з ознаками насильницької смерті. Після цього в Лощинівці сталися масові заворушення.

«Жителі села через трагедію влаштували масові заворушення проти місцевих ромів. Односельці почали громити будинки, де мешкають роми. В результаті один дім був підпалений, в інших - пошкоджені меблі, вибиті шибки. Ніхто з представників ромської національності не постраждав», – сказали в поліції.

Щоб уникнути масових заворушень, на охорону громадського порядку до села Лощинівка прибули співробітники Головного управління Національної поліції в Одеській області, працівники оперативного підрозділу.  У свою чергу жителі Лощинівки висунули вимогу виселити із села ромів.  Згодом голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Валентина Стойкова заявила про досягнення домовленості з ромами про їхній переїзд із Лощинівки.  За її словами, зранку 29 серпня поліція забезпечить охорону ромів, щоб вони могли забрати свої речі і виїхати з села.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: