Польща підтримала нові американські санкції проти Росії

Польща підтримала нові американські санкції проти Росії

У МЗС Польщі заявили, що санкції проти російського енергетичного сектора відповідає інтересам польського регіону

У Міністерстві закордонних справ Польщі підтримали підписання президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомляє пресс-служба МЗС Польщі.

«Польща вітає підписання законопроекту президента США Дональда Трампа, який підтримує поточну політику санкцій Сполучених Штатів щодо Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що санкції проти російського енергетичного сектору, в тому числі компаній, що беруть участь в проекті «Північний потік-2», відповідає стратегічним інтересам польського регіону Центральної та Східної Європи. Вона також може сприяти більшій диверсифікації поставок енергоносіїв в Європейський Союз.

Нагадаємо, вчора президент США Дональд Трамп підписав закон про нові санкції проти Російської Федерації. 

Тим часом в ЄС погрожують США через нові антиросійські санкції.

Раніше у Кремлі відреагували на закон про нові антиросійські санкції США.

Нагадаємо, у ніч проти 28 липня Сенат США майже одноголосно проголосував за нові санкції проти Росії, Ірану та КНДР.

Раніше палата представників США 25 липня проголосувала за нові санкції проти Росії, Ірану і КНДР, проект яких був узгоджений у липні. Законопроектом, зокрема, пропонується заборонити президенту США послаблювати санкції або істотно змінювати американську політику щодо Росії без схвалення Конгресу.

Також, проект передбачає додаткові обмеження на участь американських громадян і компаній у співпраці з російським енергетичним сектором, зокрема, у сфері будівництва Росією трубопроводів.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: