Полторак не виключає провокацій з боку РФ під час навчань у Білорусі

Полторак не виключає провокацій з боку РФ під час навчань у Білорусі
Міністр оборони України Степан Полторак

Полторак заявив, що Україна буде змушена забезпечувати свою обороноздатність

Міністр оборони України Степан Полторак застерігає про можливі провокацій з боку Росії під час російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017». Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Викликає занепокоєння проведення російських навчань «Захід-2017». Ми не виключаємо можливості провокацій з боку РФ під надуманими приводами. За таких умов Україна змушена забезпечувати свою обороноздатність», - заявив Полторак.

Він відзначив конструктивну роботу групи експертів та спецпредставника США в Україні Курта Волкера під час візиту. «Світова спільнота має справедливо та об'єктивно оцінювати події на сході України та підтримувати нас у прагненні відстояти територіальну цілісність та суверенітет», - підкреслив міністр оборони України.

Як повідомляв «Главком», раніше начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що, судячи з дій російської сторони, частина військ, які готуються для перекидання для участі в російсько-білоруських навчаннях «Захід-2017», може після їх закінчення залишитися на території Білорусі.

Під час візиту до України президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко запевнив, що територія його країни ніколи не стане майданчиком для здійснення агресії проти України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: