Помер другий постраждалий через пожежу внаслідок падіння частин російської ракети

Помер другий постраждалий через пожежу внаслідок падіння частин російської ракети
У результаті падіння частини ступеня виникла степова пожежа

Перший постраждалий помер в день інциденту

Співробітник «НВО машинобудування» (Росія – ред.) В'ячеслав Тиц, який постраждав під час пожежі в степу Карагандинської області, що виникла при падінні блоків ракети-носія, помер.

За словами співрозмовника агентства, 49-річний Тиц помер напередодні ввечері в реанімації опікового центру клініки травматології та ортопедії ім. Макажанова.

Як повідомлялося, 14 червня з космодрому «Байконур» було здійснено пуск ракети-носія «Союз-2.1а» з транспортним кораблем «Прогрес МС-06». Політ ракети пройшов в штатному режимі. На 117 секунді сталося відділення першого ступеня, її частини впали в заданому районі, орієнтовно в 20 км від селища Талапи Улитауского району Карагандинської області.

В результаті падіння частини ступеня виникла степова пожежа, яка через сильний вітер поширилася на площі 10 тис. га.

У результаті пожежі постраждали двоє громадян Казахстану, співробітники Бази №1 Центру експлуатації районів падіння АТ «ВПК «НВО машинобудування»: водій «Камаза» Юрій Хатюшин, він загинув на місці, а слюсар механоскладальних робіт Тиц був госпіталізований в центральну лікарню міста Жезказгана. Пізніше вертольотом санавіації Тица доставили в Караганду, в обласний центр травматології та ортопедії ім. Макажанова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: