Порошенко очікує від зустрічі з Лукашенком напрацювання «нових форматів»

Порошенко очікує від зустрічі з Лукашенком напрацювання «нових форматів»

Глави держав за результатами зустрічі зроблять заяви для ЗМІ

Президент Петро Порошенко проводить зустріч «віч-на-віч» із президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Про це повідомляє прес-служба АП.

На початку зустрічі Порошенко зазначив, що за результатами сьогоднішніх переговорів очікується напрацювання нових форматів, орієнтирів та «дорожньої карти», спрямованих на розвиток співробітництва між Україною та Білоруссю.

У свою чергу, Олександр Лукашенко подякував за гостинність. Президент Білорусі розповів, що сьогодні вже відвідав музей «Меморіал пам’яті жертв Голодоморів в Україні», який справив на нього значне враження.

Після зустрічі «віч-на-віч» відбудуться переговори української та білоруської делегацій під головуванням президентів. Глави держав за результатами зустрічей зроблять заяви для ЗМІ.

Як відомо, сьогодні Порошенко урочисто зустрів Лукашенка у Києві.

Президент Білорусі прибув вчора ввечері до української столиці, однак офіційна зустріч президентів двох країн відбувається 21 липня.

Очікується, що глави держав обговорять розвиток політичної, торговельно-економічної та гуманітарної співпраці між Білоруссю й Україною.

Як повідомляв «Главком», напередодні на Банковій активісти влаштували пікет з критикою білоруського лідера. Тому сьогодні біля Адміністрації президента знов перекрита частина вулиці Інститутської, що прилягає до Банкової.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: