Порошенко поїде до Брюсселя на саміт Україна – ЄС

Порошенко поїде до Брюсселя на саміт Україна – ЄС
Петро Порошенко

Порошенко наголосив, що Україна виконала всі 144 пункти плану дій щодо візової лібералізації

Президент України Петро Порошенко у четвер, 24 листопада, вирушає до Брюсселя на саміт Україна – ЄС. Про це він повідомив сьогодні на заходах до Дня гідності та свободи.

«Цього четверга, через три дні, я вирушаю до Брюсселя на саміт Україна – Євросоюз. Наголошую, що наша країна виконала всі 144 пункти плану дій щодо візової лібералізації, чим довела нашу спроможність впроваджувати євроорієнтовані реформи будь-якого рівня складності», – заявив Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День гідності та свободи.

У зверненні з нагоди Дня гідності та свободи Порошенко висловив переконання, що Україна, Євросоюз і Нідерланди знайдуть компроміс, після чого буде ратифіковано Угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі.

Як повідомлялос, 17 листопада Комітет постійних представників Євросоюзу дав згоду на початок міжінституційних переговорів щодо безвізового режиму для України, дозволивши старт переговорів між Радою ЄС та Європарламентом. Безвіз для України та Грузії набуде чинності одночасно зі стартом роботи нового «запобіжника», що регулює призупинення членства в ЄС. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: