Порошенко попросив опозицію «балансувати градус боротьби»

Порошенко попросив опозицію «балансувати градус боротьби»
Петро Порошенко 

Порошенко закликав українських політиків до розуміння небезпек зовнішньої агресії

Президент України Петро Порошенко закликав опозицію та прихильних до неї українців у внутрішньополітичній боротьбі враховувати ситуацію на сході держави.

Про це він заявив, виступаючи на щорічній зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Порошенко також закликав українських політиків до розуміння небезпек зовнішньої агресії.

«Не втомлюся закликати своїх співвітчизників, прибічників опозиції: треба балансувати градус внутрішньополітичної боротьби з урахуванням ситуації на нашому східному кордоні», - сказав президент.

«Антураж порожніх наметів навколо цього палацу (Маріїнський палац – ред.), які ви, шановні гості, побачили, – це наочне свідчення псевдо-політиків, які втратили відчуття балансу та збанкрутіли», - звернувся Порошенко до представників іноземного дипломатичного корпусу.

Президент висловив впевненість у тому, що «це є також свідченням того, що українці – мудрі, і не дозволять, щоби російська диктатура знову скористалася українською демократією у своїх імперських цілях».

За його словами, одним із уроків, який неодноразово підтверджений історією, і про який, на жаль, добре знають у Москві, є зміцнення Української держави.

«Найдієвішим запобіжником проти відродження імперських амбіцій і апетитів Росії є демократична, успішна і незалежна Україна», -зауважив він.

Глава держави підкреслив, що все, що сьогодні робить Росія в Україні, має одну-єдину мету: повернути нас у свою так звану «сферу впливу», знищити Українську державу як таку.

«Україна сьогодні на передовій. Я багато разів говорив про це, але повторюю це ще раз: саме українська армія ціною життів своїх героїв захищає мир, стабільність, демократію і свободу в Європі. Саме в Україні продовжується творення Європи», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко запросив до конструктивної роботи, щоб законопроект про Антикорупційний суд України був успішно ухвалений і ефективно запрацював.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: