Порошенко та лідери G5 скоординували зусилля для тиску на Росію

Порошенко та лідери G5 скоординували зусилля для тиску на Росію

У підсумковому документі Комісії Україна-НАТО було чітко зазначено, що політична частина Мінських угод, включаючи проведення виборів, може бути втілена виключно після створення необхідних безпекових умов

Президент України Петро Порошенко і керівники G5 (США, Італія, Великобританія, Франція, ФРН) на зустрічі в Варшаві в рамках саміту НАТО обговорили координацію дій для тиску на РФ з метою виконання Мінських угод. Про це повідомив на брифінгу глава Української держави.
«Ми дуже ретельно та чітко вибудували механізми координації наших зусиль щодо забезпечення скоординованих дій в імплементації Російською Федерацією взятих на себе зобов’язань», - повідомив Порошенко про підсумки зустрічі G5 + Україна.
Президент звернув увагу, що у підсумковому документі Комісії Україна-НАТО було чітко зазначено, що політична частина Мінських угод, включаючи проведення виборів, може бути втілена виключно після створення необхідних безпекових умов. Ця позиція включена в усі документи НАТО і знайшла необхідне підтвердження під час зустрічі Велика п'ятірка + Україна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: