Порошенко: Трамп питав, як допомогти Україні

Порошенко: Трамп питав, як допомогти Україні
Порошенко і Трамп

Президент Порошенко вважає свій візит до США історичним

Президент Петро Порошенко вважає історичним свій візит до США минулого тижня. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, показаному в неділю.

«Чому цей візит може вважатися історичним? Тому що... ми мали важливе завдання – обмінятися думками і озброїти аргументами напередодні зустрічей, які відбудуться у Гамбурзі в форматі G20. Це завдання на 100% вдалося», - заявив Порошенко.

Також він назвав безпрецедентною організацію в один день зустрічей з усіма основними представниками нової адміністрації Трампа, та заявив, що Україна «отримала підтримку виконавчої влади».

«Де-факто можна говорити, що Україна об'єднала всю Америку... Я дуже задоволений підсумками цього візиту», - сказав він.

Говорячи про зустріч з Трампом, Порошенко зазначив: «Ключова його позиція була не давати поради, а він чітко запитував: «Петро, чим тобі допомогти?».

«Це позиція справжнього партнера України», - зазначив президент. На питання, чи обіцяв Трамп допомогти, він відповів: «Очевидно».

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко у Вашингтоні провів зустріч із міністром енергетики США Ріком Перрі. Після цього відбулися переговори в Білому домі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: