Працівники столичної швидкої допомоги пояснили, чому Євробачення повинно пройти в Києві

Працівники столичної швидкої допомоги пояснили, чому Євробачення повинно пройти в Києві

Наразі служба екстреної медичної допомоги потребує виключно грошей

Головний лікар Київської швидкої допомоги Анатолій Вершигора в інтерв’ю «Главкому» розповів, що міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017» треба провести у столиці. Адже лікарі швидкої від цього, принаймні, отримають нову форму.
«Зарплати у нас кращі (у порівнянні з іншими регіонами і містами, - ред. ) , з машинами трошки краще, диспетчерська – супер, такої ніде нема. Але нам потрібно відремонтувати приміщення, форму поміняти, і ми знаємо, що деяким колегам за два роки це вже зробили. Зараз ми чекаємо, яке місто виграє «Євробачення», бо тоді нам обіцяли видати нову форму», - повідомив Вершигора.

Він також розповів, що під час останньої хресної ходи московського патріархату в столиці було задіяно 25 бригад швидкої допомоги, і все пройшло тихо і спокійно.

«Кожного дня більш ніж ста людям надали допомогу. А уявіть, що всіх цих людей приперли б в лікарню», - зазначив Вершигора.

Як відомо, на День Незалежності у Києві буде парад. Столична швидка також готується як до свята, так і за тим, щоб це свято пройшло без негативних наслідків.

«Як і всі готуємось – надуваємо шарики і беремо прапорці. Є порядок надання допомоги при масових заходах, за осіб, які охороняються державою, відповідає ДУС, з якою ми взаємодіємо. На тренуванні параду ми теж будемо стояти. Парад для нас – не проблема», - заявив головний лікар київської швидкої.

Він додав, що наразі служба екстреної медичної допомоги потребує виключно грошей. Адже через недофінансування і малі зарплати хороші спеціалісти залишають цю роботу.

«Потребуємо тльки грошей! Тому що ми втрачаємо людей. І треба все-таки завершити реформу, яку ми почали три-чотири роки назад. У нас же сьогодні оперативно-диспетчерська служба створена лише в деяких регіонах. А на закінчення реформи потрібні величезні кошти», - підкреслив Вершигора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: