Правоохоронці під ранок завершили обшук в офісі холдингу «Вести»

Правоохоронці під ранок завершили обшук в офісі холдингу «Вести»
Силовик в офісі видання
Фото: Богдан Приходько, «Вести»

У редакції повідомили, що «газета все одно вийде за терміном, радіо продовжить мовлення, а сайт буде працювати»

У редакції медіа-холдингу «Вести» повідомили, що правоохоронці залишили офіс видання у столичному бізнес-центрі «Гуллівер» о 3:30 ранку, залишивши після себе «поламану стелю, купу сміття і розбитий сейф».

Відзначається, що, незважаючи на події, «газета все одно вийде за терміном, радіо продовжить мовлення, а сайт буде працювати».

Кореспондент видання Богдан Приходько повідомив у Facebook, що перші звільнені співробітники залишили будівлю, «провівши під стволами понад 15 годин».

2038687

Він уточнив, що перед тим, як їх відпустити, правоохоронці вилучили з телефонів журналістів і з їхніх сторінок у соцмережах усі фото і відео, на яких був зафіксований обшук.

Нагадаємо, у п’ятницю зранку Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією розпочали у Києві комплекс обшуків в приміщеннях «Гулівера», які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку.

Правоохоронці проводять 183 обшуки у справі проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос запевняв, що робота журналістів «Радио Вести», які входять до медіа-холдингу Клименка та групи компаній «Юнісон», не припинилася. Водночас головний редактор газети і сайту «Вести» у коментарі журналістам сказала, що правоохоронці забрали телефони у журналістів видання.

Також в «Гулівері» силовики знайшли секретний офіс із документами Клименка

У свою чергу, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що силовики заблокували майно екс-міністра на суму $12 млрд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: