Представником президента в Верховній Раді призначено Артура Герасимова

Представником президента в Верховній Раді призначено Артура Герасимова

Указ про призначення вже підписано

Глава держави призначив новим представником президента у Верховній Раді України Артура Герасимова. Про це «Главкому» стало відомо з джерел в Адміністрації президента. Артур Герасимов - депутат від «Блоку Петра Порошенка», глава парламентської делегації в Парламентській Асамблеї ОБСЄ.
За інформацією джерела, зустріч президента з Герасимовим відбулася вчора. Указ про призначення вже підписано.
В ексклюзивному інтерв'ю «Главкому», яке було опубліковано напередодні, Герасимов зазначив, що для нього це призначення стане «не лише виявом великої довіри, а й високою відповідальністю». «Представник президента повинен відповідати за посилення позиції президента під час представлення президентських законопроектів, їх обговорення в комітетах, на погоджувальній раді. Я переконаний, що ключове - це підвищення ефективності взаємодії президента і парламенту. Коли ми єдина команда, ми досягаємо набагато кращих результатів і головне - набагато швидше», - сказав депутат.
Він також повідомив, що знаходиться в постійному контакті з президентом. «Якщо ви проаналізуєте поїздки президента по країні, то Донецька область - серед лідерів. Ми постійно спілкуємося про те, як допомагати армії, вимушеним переселенцям. Нещодавно ми були на урочистому прийнятті присяги нової патрульної поліцією Краматорська і Слов'янська», - зазначив Герасимов.
Нагадаємо, до квітня 2016 року представником президента у парламенті був Степан Кубів, який перейшов на роботу в уряд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: