«Прощай, немытая Россия!»: Путін відповів Порошенку

«Прощай, немытая Россия!»: Путін відповів Порошенку

Президент країни-агресора мусив скористатися зрежисованою заготовкою, аби хоч якось відповісти українському президенту

Глава Росії Володимир Путін стверджує, що особисто не чув, як президент України Петро Порошенко цитував поезію російського класика Михайла Лермонтова «Прощай, немытая Россия!», але йому про це доповіли.

«Петро Олексійович вирішив за можливе прочитати ці рядки з вірша Михайла Юрійовича Лермонтова. Це свідчить, що він знає класику російської літератури, за це хвалю», - зазначив Путін, тим самим погоджуючись, що автором вірша є справді Лермонтов.

Однак на цьому президент країни-агресора не зупинився, продовжив вірша цитуванням наступних чотирьох рядків і сказав: «Михайла Юрійовича душила обстановка, яка склалася на той момент у Росії. Лермонтов, якщо це був він (очевидно, тут Путін згадав про прийом кремлівських пропагандистів щодо ставлення під сумнів про авторство цих рядків, а відтак – начебто про неналежний рівень освіти Порошенка, - «Главком»), коли їхав на Кавказ в діючу армію, відстоювати інтереси своєї вітчизни».

Путін також нагадав, що «області, які зараз вважаються (!!!) Україною, тоді були Росією. Лермонтов говорив про всю Росію, отже, нема чого тут носа задирати».

«Петро Олексійович, хотів показати, що він робить, як зараз кажуть в Україні, цивілізаційний вибір», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: