Путінська нацгвардія буде боротися з «революційними бродіннями»

Путінська нацгвардія буде боротися з «революційними бродіннями»

Командувач нацгвардії РФ в Алтайському краї впевнений, що ці війська були створені для боротьби з «п'ятою колоною»

Глава управління нацгвардії РФ в Алтайському краї Олександр Мауль заявив, що війська національної гвардії створили для боротьби з «п'ятою колоною» і «революційними бродіння».

З такою заявою він виступив на брифінгу для журналістів 15 грудня, передає «Медуза».

«Всі ви дивитеся телевізор, прекрасно бачите, що твориться, що є таке поняття, як «п'ята колона», ряд так званих громадських організацій, що фінансуються з-за кордону. Зараз революційні бродіння, на щастя, в Алтайському краї не проявляються так, як у федеральному центрі», - заявив глава управління.

Видання вказує, що розшифровку виступу Мауля опублікувало ІА Банкфакс, але потім текст пропав зі сторінки новини агентства. Він до цих пір доступний в кеші (копія).

«Необхідна федеральна структура, яка могла б стримувати всі революційні пориви. В одних руках зібрали і згуртували структури, які спочатку були націлені на забезпечення охорони громадського порядку. Зараз їх зібрали в єдиний кулак», - цитувало Мауля агентство.

Як відомо, 5 квітня 2016 року президент Росії Володимир Путін оголосив про створення в РФ Національної гвардії на базі Внутрішніх військ МВС.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: