Разумков прокоментував ідею проведення засідання Ради на стадіоні

Разумков прокоментував ідею проведення засідання Ради на стадіоні

Разумков назвав дискусійною можливість проведення засідання парламенту в режимі відеоконференції та заявив

Верховна Рада обговорює можливість проведення позачергового засідання 28 березня на стадіоні. Про це голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив журналістам.

«У нас є кілька варіантів. Ми проговорювали і з головами депутатських фракцій та груп. Це можливо і зал Верховної Ради України, але ми забезпечуємо засобами особистого захисту народних депутатів. Можливо це буде відбуватися в інших умовах, у тому числі й про які ви говорили, але подивимося. Ми розглядаємо кілька варіантів розвитку подій», - заявив він, відповідаючи на запитання журналіста про можливість проведення засідання Ради на стадіоні.

Крім того, спікер назвав дискусійною можливість проведення засідання парламенту в режимі відеоконференції та заявив, що ще немає згоди про винесення на розгляд відповідного законопроєкту №3250 (про підстави та порядок проведення пленарних засідань Верховної Ради та засідань парламентських комітетів пропонує працювати в режимі відеоконференції протягом двох місяців, - Главком).

Як повідомлялось, 23 березня представник президента в Раді, перший заступник голови Ради Руслан Стефанчук запропонував парламенту 60 днів проводити засідання парламенту в режимі відеоконференції в рамках карантину для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Як повідомлялось, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусом у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: