Рада знову відмовилася розглядати санкції проти Януковича і Ко

Рада знову відмовилася розглядати санкції проти Януковича і Ко
Віктор Янукович

За внесення до порядку денного відповідного проекту постанови проголосувало 174 нардепи

Верховна Рада відмовилась включити до порядку денного проект постанови щодо застосування персональних санкцій проти екс-президента Януковича та його близького оточення.

Відповідне рішення підтримало лише 174 нардепи.

Відповідно до тексту проекту постанови №5350 «Про заходи захисту національних інтересів, національної безпеки, суверенітету і національної цілісності України, протидії терористичній діяльності», парламент планує схвалити та внести на розгляд РНБО пропозиції щодо застосування персональних санкцій за створення реальних та/або потенційних загроз національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і національній цілісності України, сприяння терористичній діяльності. До списку осіб, щодо яких пропонується застосування санкцій, включено екс-президента Віктора Януковича, його сина Олександра, екс-прем'єра Миколу Азарова, а також Віталія Захарченка, Віктора Пшонку, братів Клюєвих, Сергія Курченка, Дмитра Фірташа та інших – загалом 21 особу.

Нагадаємо, у середу, 16 листопада, нардепи чотири рази намагалися включити до порядку денного проект постанови щодо застосування персональних санкцій проти екс-президента та його близького оточення, проте рішення так і не було прийнято.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: